Top PR firms for Dutch businesses

Macias PR is een vooraanstaand en wereldwijd actief PR-bureau. Het bureau staat onder leiding van Mark M. Macias. Hij is de voormalig Executive Producer van NBC en Senior Producer van CBS in New York. Vanuit onze inside-ervaring weten wij hoe de media werkt.

Als uitvoerend producer in New York was Macias verantwoordelijk voor het goedkeuren en doorspelen van nieuwsartikelen. Hier werkte hij samen met journalisten, verslaggevers en kijkers die hem nieuwe nieuwsideeën aanleverden.

Zowel in 2015 als 2016 zijn wij benoemd tot “Financial PR Firm of the Year – USA” door Finance Monthly, vanwege onze strategische denk- en werkwijze, specialistische expertise en hoge mate van exposure in diverse (social) media.

Bewezen is dat wij met onze aanpak op kortere termijn betere resultaten bereiken. Omdat wij een compact bureau zijn, kunnen wij heel flexibel inspelen op nieuwe ontwikkelingen in markten en media. Wij communiceren helder en direct en ons team is zich er van bewust dat we ons moeten onderscheiden door een resultaatgerichte totaalaanpak. Daarnaast wordt ons team versterkt door een Nederlands sprekende collega.

Onze onderscheidende media-aanpak heeft geleid tot prominente media-aandacht in de meest invloedrijke nieuwskanalen ter wereld zoals: New York Times, New York Post, Fox Business News, KTVK, KPHO en Toronto Sun.

Ons PR bureau heeft bedrijven over de hele wereld geholpen om nieuwe consumenten te bereiken in Engels sprekende markten als Amerika, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Australië en Canada.

Naast het produceren van televisieprogramma’s is Mark M. Macias ook mediaexpert op televisie. Zo was hij te gast in Fox Business News om zijn expertise op het gebied van crisiscommunicatie te delen. Als mediaexpert heeft Mark Macias ook “Beat the Press: Your Guide to Managing the Media” geschreven.

Macias PR heeft publiciteitscampagnes waaronder crisiscommunicatie uitgevoerd voor: startende technische bedrijven, healthcare/health tech bedrijven, asset management-bedrijven, politici, financiële bedrijven, handelsorganisaties, internet retailers, non-profit-organisaties en bedrijven in de dienstverlenende sector.

Als u vragen hebt, wees zo vrij om te e-mailen naar info@maciaspr.com